آموزشی, متنی

روش پخت برنج درون فر

پخت برنج درون فر

روش پخت برنج درون فر

پخت برنج درون فر برقی تجربه خوبی خواهد شد و خیلی آسان است و در کوتاه ترین زمان می توان برنج را برای گذاشتن در فر آماده کرد.

مواد مورد نیاز برای پخت برنج داخل فر برقی:
________________________________________

مواد لازم برای 4 نفر
برنج
2 پیمانه
نمک
2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
2 قاشق غذا خوری
روغن مایع
2 تا 3 قاشق غذا خوری
آب
به مقدار کافی

طرز پخت برنج داخل فر:
______________________

  • برای پخت برنج در فر اول آن را روشن کرده تا به درجه حرارت ۲۰۰ برسد.
  • و بعد ۲ لیوان برنج را با ۳ لیوان آب و کمی نمک و یک قاشق کره یا روغن درون ظرف مخصوص فر میریزیم و روی آن را به طور کامل با فویل می بندیم.
  • در قسمت بعدی ظرف را به طول زمان ۳۵ دقیقه با در درجه حرارت ۲۰۰ داخل فر میگذاریم تا برنج دم بکشد.
  • در آخر با یک پارچه ظرف را از فر بیرون می کشیم و فویل را بر می داریم. برنج آماده می باشد.
  • در قسمت بعدی ظرف را به طول زمان ۳۵ دقیقه با در درجه حرارت ۲۰۰ داخل فر میگذاریم تا برنج دم بکشد.
  • در آخر با یک پارچه ظرف را از فر بیرون می کشیم و فویل را بر می داریم. برنج آماده می باشد.

 

طرز تهیه برنج قالبی در فر:
________________________

برای تهیه برنج قالبی اول برنج را به شکل آبکش به این صورت مه به جای هر لیوان برنج دو لیوان آب و کمی نمک روی شعله میگذاریم،هنگامی که برنج به درجه جوش درآمد ۱ قاشق روغن یا یک قاشق کره اضافه می کنیم. پس از اینکه برنج از حالت خامی درآمد و نرم تر شد آن را آبکشی کرده و در قالب می ریزیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر داغ با درجه حرارت ۲۰۰ میگذاریم تا دم بکشد.

نکته به این نکته توجه داشته باشید که طبق اندازه برنجی که می خواهید پخت کنید قالب مناسبی انتخاب کنید بهتر است که قالب عمق زیادی نداشته باشد و ریزترین قطعه پلاستیکی هم نداشته باشد چون بر اثر گرما ذوب می شود و عطر و طعم برنج را هم تغییر می دهد.

روش پخت برنج رستورانی:
________________________

برای اکثر افراد طعم و شکل برنج های رستورانی جالب است و ما در این قسمت به پخت برنج مجلسی و مواد لازم و طرز تهیه ی آن می پردازیم:

برنج ۲ کیلو / نمک ۲ قاشق پلو خوری / ماست ۴ قاشق پلو خوری / روغن یا کره ۸ قاشق پلو خوری

مهم ترین چیز در پخت برنج رستورانی(مجلسی) این است که باید درجه ی یک و با کیفیت باشد.

برنج را می شوییم و ۵ ساعت با نمک و آب خیس می دهیم.

درون یک دیگ بزرگ آب میریزیم و روی شعله گاز می گذاریم تا زمانی که آب جوش بیاید.

هنگامی که آب جوشید آب برنج خیسانده شده را خالی می کنیم و برنج آبکش شده را به آب درون آب جوش میریزیم .بعد ماست و کمی نمک را به آن اضافه و اندکی بهم می زنیم .

زمانی که خامی برنج رفت چند قاشق روغن می ریزیم و بعد آبکشی می کنیم .

کمی آب ولرم روی برنج آبکشی ریخته و می گذاریم آب خالی شود .

کف دیگ را روغن و کمی زعفران دم شده می ریزیم و روی شعله میگذاریم .

هنگامی که روغن یا کره گرم شدند اگر دوست داشتیم برای ته دیگ کف دیگ سیب زمینی یا لواش و … می گذاریم و برنج را به آن روی آن می ریزیم .

و مقداری روغن یا کره را داغ به برنج اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می گذاریم تا دم شود.


پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *